Afrodite és eros physio by eva

Forradalmian új program az anatómiából kiindulva a női és a férfi medencére és poteciálzavarokra

Tudtad, hogy az érzelmi blokkjaid gátolhatják a felhőtlen szexualitás megélését?

Több mint 25 éve az emberi test mozgásszervi elváltozásait korrigálom és sokszor a lelki hátterét is oldani kell. Rehabilitáció terén az innovatív manuális technikák, gyógytorna, craniosacralis terápia és a jóga ötvözésében hiszek. Csapatommal Budán a 11. kerületben praktizálunk, és nemzetközi és saját tanfolyamokat is tartok.

Saját programokat raktam össze 5 évvel ezelőtt a női és férfi medence elakadások oldására. Anélkül történnek meg az oldódások, hogy tudati szinten még nem jön felszínre, de a tudatalattival közvetlen kapcsolat jön létre a testi szöveteken keresztül. Női és férfi medencében találhatóak a genitáliák és az 1-es gyökér csakra és 2-es szex csakra, amivel dolgozunk.

Hugyák Éva

Manualterapeuta, Gyógytornász, Craniosacralis terapeuta, Stretching oktató

Egy forradalmian új program a Női medence egészségéért, új megközelítés anatómiai alapokból kiindulva!

Könnyen elsajátítható, egy erős egésznapos munka a fizikai testben, ami a lelki folyamatokat beindítja, majd otthon folytatható program.

A program segít a testi tünetek kioldásában, a női szerveink optimális működésében a medence és deréktáji fájdalmak kioldásában, a medence befogadó képesség javulásában.

Kiknek ajánlott: nőgyógyászati elváltozások javítására (cysta, myoma, polip), fájdalmas menses, derékfájás, meddőség, klimax, szülés utáni regeneráció, császármetszés után, inkontinencia, nőiség kibontakoztatása, orgazmushiány.

Kizáró okok: nőgyógyászati gyulladásos folyamatok, terhesség, szülés és nőgyógyászati műtét után 4 hónapon belül, gyenge fizikumú állapot.

Új forradalmi program a Férfi szexualitásért és a Férfi nemi szervek egészségéért!

Termékenységi probléma 40+ évesen 50% Prosztata gyulladások 90%-a krónikussá válik.

Évente 4000 diagnosztizált prosztatarák Magyarországon 150.000 pár küzd meddőséggel, ebből 60%-ban a férfiak felelősek. Férfi meddőségért 50%-ban az életmód felelős

Te is szeretnél természetes úton javítani a férfi szerveiden gyógyszerek nélkül? Akkor ez a program neked szól. Azoknak a férfiaknak is ajánljuk, akik optimálisabb medence működést szeretnének.

Van megoldás: – fájdalmas trigger pontok kioldása – férfi medence felszabadítása – medencébe betárolt stressz kidolgozása – érzelmi blokkok tudati szintre hozása – stabilabb, erősebb férfi medence kialakítása – légzéstechnika – Eros energia betöltése.

Azonnal mérhető anatómiai teszttel vizsgáljuk a férfi medence szerveinek optimális működését.

Ha tennél a férfi egészségedért akkor várlak!

Iratkozz fel és kapj első kézből információt az ősszel induló Afrodité és Eros programjainkról!

Medence és deréktáji fájdalmak kioldása

Medencébe betárolt stressz kidolgozása

Érzelmi blokkok tudati szintre hozása

Szexuális blokkok oldása

Orgazmus készség javítása

×
×

Cart